Koekenactie

Beste ouders en sympathisanten

De ouderraad organiseert ook dit jaar een verkoop met lekkere Lu koeken en Cote d’or chocolade ten voordele van de school.

Een koekenpakket kost 9 euro, het chocoladepakket kost 10 euro. Elk pakket wordt geleverd in een mooie herbruikbare draagtas. U kan er ook voor kiezen om beide pakketten aan te kopen. Een combipakket koopt u aan een voordelige prijs van 17 euro.

U kiest zelf hoeveel koekenpakketten, chocoladepakketten en/of combipakketten u wenst te kopen. Vraag ook zeker eens aan familie en vrienden, buren en collega’s of zij interesse hebben om een of meerdere pakketten te kopen.

Hoe kan u bestellen?

We kiezen ervoor om dit jaar coronaproof te werk te gaan en daarom werken we zoveel mogelijk met een online bestelling- en betalingssysteem.

- Scan de QR-code op deze pagina (of klik hier) en plaats je bestelling in het invulformulier.

- Vergeet aub niet om alle gevraagde gegevens in te vullen. Na het indienen van het formulier krijgt u een mailtje met daarin de gegevens voor de betaling.

- Opgelet: uw bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling. Bestellingen die niet tijdig betaald zijn, zullen niet opgenomen worden in de totaalbestelling bij de leverancier. Bestellen kan tot en met woensdag 30 september 2020. De betaling moet uiterlijk op 2 oktober op onze rekening staan.

Wil u graag bestellen maar lukt het u niet om online te bestellen of betalen? Dan mag u, uitzonderlijk, gepast geld meegeven in een gesloten omslag. Vermeld dan duidelijk op een briefje volgende gegevens: naam kind, klas kind, hoeveel pakketten u wenst (maak hier aub het onderscheid tussen koekenpakket, chocoladepakket of combi). Uw kind mag deze omslag in de daarvoor voorziene doos op school steken.

De pakketten zullen meegegeven worden met de kinderen in de week van 26 oktober. Op deze manier vermijden we dat heel wat mensen samen komen aan de school. Mocht u, om welke reden dan ook, liever de pakketten zelf ophalen, dan vragen we u om dit uitdrukkelijk te vermelden bij het bestelformulier in het vakje ‘opmerkingen’. We nemen dan contact met u op om af te spreken.

Wij wensen u alvast veel smulplezier en bedanken u voor uw steun!

De ouderraad

Contacteer Ons

Heb je een specifieke vraag? Of gewoon een bedenking? Laat het ons via e-mail weten.

Voor een meer persoonlijker contact verwijzen we je door naar de "Wie Zijn We"-pagina, waar je naam & foto vindt van alle ouderraadleden. Je komt ze vast en zeker tegen aan de schoolpoort.